دستور این غذا که معمولاً در اکثر وبلاگ های آشپزی هست . اما طیبه جون ، مدل دیگه ای از این غذا رو درست کرده بودند که من با کمی تغییری که در اون دادم اینجا می نویسم... من این مقدار رو برای 15 نفر درست کرده بودم . شما می تونید بر اساس تعداد نفراتتون کمش کنید . نکته ی دیگه ای که باید بگم اینه که اگر نون تست رو ، تست نشده دوست ندارید این غذا رو درست نکنید .

داخل این غذا ، یک ردیف مواد گوشتی ، یک ردیف مواد با گوشت مرغ ، یک ردیف سالاد سیب زمینی و یک ردیف سالاد الویه می گذاریم...

مواد لازم

نان تست ٣٠ عدد

برای لایه ی گوشتی

گوشت چرخ شده 250 گرم

پیاز - قارچ - نخود فرنگی - جعفری - فلفل دلمه ای از هر کدام 100 گرم

رب گوجه و ادویه به میزان لازم

نمک و فلفل

 

برای لایه ی مرغی

گوشت مرغ پخته و چرخ شده 250 گرم

جعفری - فلفل دلمه - پیاز و قارچ از هرکدام 100 گرم - همه با هم ریز مخلوط شده .

 

برای سالاد سیب زمینی

سیب زمینی متوسط  5 عدد له شده (تقریباً به صورت پوره در بیاد)

سس مایونز

پیاز - جعفری - فلفل دلمه ریز خورد شده از هرکدام 100 گرم

کالباس ریز خورد شده  150 تا 170 گرم

 

سالاد الویه که همگی موادش رو می دونیم

مواد لازم برای سس

ماست چکیده - ماست موسیر

 طرز تهیه :

دور نان تست ها را می چینیم (حاشیه ی قهوه ای رنگ دور نان). ردیف اول در ظرف 6 نان تست را کنار هم می چینیم و به دلخواه هرکدام از مواد را که با غذاساز به صورت ریز خورد شده درآوردیم ، روی نان ها می مالیم و ردیف بعدی نان را می گذاریم و کمی به به پایین فشار می دهیم تا به هم بچسبدو بقیه ی لایه ها را به همین ترتیب ادامه می دهیم . یعنی در نهایت یک لایه مواد گوشتی - یک لایه موادی که با مرغ درست کردیم ، یک لایه سالاد سیب زمینی و یک لایه سالاد الویه داریم . خیلی از وبلاگ های آشپزی لایه ی رویی این غذا رو با سس مایونز و خامه می پوشونند ولی من با مخلوط ماست چکیده و ماست موسیر روی لایه ی آخر که نان هست ، رو می پوشونم . این غذا رو می شه به صورت کیک لایه ای برش داد و هر برش با توجه به رنگ غذا شکل زیبایی خواهد داشت . نوش جان 

 

 
 

منوی راهنما