این غذا یکی از غذاهای محبوب خانواده ی منه و معمولاً در مهمانی هام یکی از غذاهای منه و همه دوست دارند .

مواد لازم :

مرغ ریش ریش شده250 گرم

سیب زمینی آبپز شده و ورقه شده 4 عدد متوسط

بادنجان حلقه شده و تفت داده شده 3 عدد متوسط

تره فرنگی مقداری (حدوداً 30 گرم)

نخود فرنگی مقداری (حدوداً 30 گرم)

پیاز داغ در صورت تمایل

سس بشامل دو لیوان

پنیر موتزارلا یک و نیم بسته الی دو بسته

من اینجا از ترکیب موتزارلا و پنیر happy cow استرالیایی استفاده کردم ...

مواد لازم سس بشامل یا همون سس سفید خودمون !

کره 150 گرم

شیر یک و نیم پیمانه (لیوان معمولی)

آرد سفید 4 قاشق غذاخوری سرصاف

نمک و فلفل

 

طرز تهیه :

بادنجان را راه راه پوست کنده و حلقه می کنیم و تفت می دهیم . دقت کنید برای سرخ کردن بادنجان زیاد روغن نریزید که غذاتون خیلی زیاد چرب می شه و روغن پس می ده . می تونید برای سرخ کردن بادنجان از روش من استفاده کنید .

1- حتماً بادنجان رو با نمک بخیسانید و تلخ آبش رو خالی کنید .

2- در هنگام سرخ کردن ، بادنجان را آغشته به ماست کرده و با کمی روغن ، ترجیحاً در ماهیتابه گریل ، سرخ می کنیم. وقتی بادنجان را به ماست آغشته می کنیم هم طعم بهتری پیدا می کنه و هم کمتر روغن جذب می کنه .

برای این غذا من زیاد بادنجان را سرخ نمی کنم فقط تفت می دهم که از خامی دربیاد. سیب زمینی را آبپز و ورقه کرده و مرغ را ریش ریش می کنیم .

در ظرف نسوز ابتدا بادنجان را می چینیم ، (معمولاً من وقتی بادنجانم چربه دیگه ظرف رو چرب نمی کنم) ، بعد یک لایه پیاز داغ و نخود فرنگی ، بعد سس بشامل می ریزیم ، بعد پنیر ؛ لایه ی بعد مرغ را پخش می کنیم و تره فرنگی ، دوباره سس ، دوباره کمی پنیر پیتزا و لایه ی آخر سیب زمینی  و سس و یک لایه ی کامل پنیر می ریزیم و چیزی حدود 15 دقیقه در فر می گذاریم به حدی که بادنجان کاملاً مغز پخت شود و پنیر آب شود .

طرز تهیه سس بشامل :

آرد را کمی تفت می دهم و روی حرارت کم کم شیر را اضافه می کنم و مدام هم می زنم تا آرد گلوله نشود ، و کره را اضافه می کنم . غلظت سس به اندازه ی غلظت ماست باشد ...

این غذا هم خیلی سنگینه و هم خوشمزه ....

نوش جان

 
 

منوی راهنما